Тернополь отзывы

Все отзывы о городе Тернополь

  • taziks(0.8) 27.01.2013 21:27

    На величній річці Серет, що впадає в Дністер розташоване славне місто Тернопіль, одне з найбільших міст на Галичині. Одною з найдавніших споруд Тернополя є славнозвісний Старий замок, збудований ще у 1548 році. Варто також відвідати Тернопіль, щоб помилуватись Церквою Різдва Христова, Успенською церквою та Тернопільским прудом. Якщо ваша душа бажає свята, то фестивалі Кришталевий жайвір, Нівроку, Фест-кіно та Байда саме для вас. Зауважу, що в Тернополі встановлено пам'ятники багатьом історичним особам, що неабияк вплинули на історію України, зокрема :Данилу Галицькому, Степанові Бандері, Тарасу Шевченку.

  • virusia(1.6) 24.01.2013 05:41

    Тернопіль - доволі невелике місто, як для обласного центру. Проте у ньому затишно, можна подовгу прогулюватись його вуличками, мені подобаються храми, їх тут багато. Крім того, є декілька музеїв, раджу сходити в музей Івана Пулюя в Тернопільському національному технічного університеті, адже весь світ знає про його винахід, а у нас не у всіх закладах бажають про це говорити. Дуже гарний став у центрі міста, навколо нього багато стежок і паркових зон - прекрасне місце лпя прогулянки. На березі розташований і Старий замок - памятка архітектури XV століття, в якому хочуть зробити музей, та поки що розіщена спортивна секція.

  • shuza(0.2) 16.01.2013 22:21

    Я обїздив пів України вже і скажу шо Тернопіль це саме гарне місто зовсім не через те, що воно рідне... Тернопіль... Місто романтики... Ви перший раз в Терннополі і не знаєте куди піти? Обовязково сходіть до озера під вечір, коли темніє... Це так красиво, полюбуєтесь сотнями закоханих які любуються заходом сонця з острова "закоханих"... В тернополі багато гарних кафе, одне зяких розміщене чуть вище озера, звідти гарно видно захід сонця... Тернопіль не спить в ночі, тут є де погуляти і люди веселі, Тернопіль зелене місто, тут такий гарний парк, обовязково відвідайте місто Тернопіль :)

  • dekannn07(52) 08.08.2012 19:02

    Про своє рідне місто говорити щось недобре просто не відкриється писок. Тернопіль багато років залишається найчистішим містом України, і приємної зелені тут також вистачає. Так, проблем тут багато - і роботи нема, і зарплати низьки, і люди за кордон тікають. Але ми його любим за Кутківецький пляж, за катер Герой Танцоров, за річку Серет, бо ми - Тернополяни!

  • kovalinka78(17.6) 05.08.2012 13:39

    Тернополь - это город областного значения, который стоит на реке Серет. Город старинный, основан в шестнадцатом веке. Мы были в музее политзаключенных: довольно жуткое и угнетающее место. Глядя на орудия пыток, как-то не верится, что их применяли. Да и вообще, не очень хочется верить в то, о чем нам рассказывал экскурсовод.

  • shpichka(4.6) 02.08.2012 13:06

    У Тернополя есть как положительные, так и явно отрицательные стороны. Город, безусловно, украшает Тернопольский став, расположенный в центре, очень красивые большие парки; но, например, состояние дорог здесь оставляет желать лучшего - создается впечатление, что местную власть эта проблема совсем не волнует, потому что даже на центральных улицах тротуары в ужасном состоянии! В Тернополе самый низкий уровень зарплат среди областных центров Украины! Самое интересное, что здесь более 80 служб такси с достаточно недорогими тарифами на проезд. Также в городе много учебных заведений, в которых учится немало иностранцев. В общем, если вы побываете в Тернополе, то город вам запомнится надолго.

  • dekannn07(52) 09.06.2012 07:08

    Мой родной город Тернополь-это областной центр на западе Украины, моя малая родина.Он блещет своей чистотой и утопает в зелени. Но самая шикарная природная достопримечательность-это знаменитый Тернопольский став, любимое место отдыха тернопольчян и гостей нашего прекрасного города. К тому же место для проведения чемпионатов мира по водомоторному спорту.