Черновцы отзывы

Все отзывы о городе Черновцы

  • lorderot(0.2) 01.02.2013 19:05

    Супер! Скільки я бував у Чернівцях, то ніде не бачив настільки гарної архітектури... Раньше я чомусь сумнівався чому саме Чернівці називають маленьким Парижом, але тепер всі мої сумніви розбиті! Я сам живу в Чернівцях і отримую тільки задоволення від прогулянок по вул. Кобилянській та чудовій архітектурі всього міста! Парк Шевченка - накраще місце відпочинку для закоханих, а також спортсменів, які кожень ранок роблять пробіжку заради здорового способу життя! Список позитивних моментів може продовжуватися вічно, тому краще побачити своїми очами! З радістю рекомендую місто для відпочинку душі!

  • virusia(1.6) 18.01.2013 07:43

    Чернівці прекрасне місто з унікальною архітектурою. Можна годинами бродити вулицями міста, насолоджуючись його видом. Але деякі споруди можна оглядати лише з екскурсією, як от національний університет, де колись була резиденція митрополитів. В місті можна почути багато легенд, пов'язаних з певними спорудами, як от з Турецькою криницею. А діти з задоволенням покатаються на атракціонах в парку культури.

  • taziks(0.8) 16.01.2013 21:53

    Коли Ви знаходитесь в Чернівцях, мимовільно можна зловити себе на думці, що Ви занурились у казку. Чернівці - старе місто зі своєю унікальною архітектурою та самобутністю. В місті вартує звернути увагу на центральний корпус ЧНУ, в минулому резиденцію митрополитів, будинок-корабель, Вірменську церкву. В Чернівцях є багато прекрасних площ: Соборна, Центральна, Театральна та площа Філармонії. Бажаю усім приїхати в це місто та прогулятись на славетній вулиці імені Ольги Кобилянської.

  • roman(2.2) 08.01.2013 20:22

    Черновцы считаются историческим центром Буковины. И являются культурным центром Западной Украины. Черновцы расположены в Предкарпатье, на террасах долины реки Прут. Черновцы справедливо считается жемчужиной архитектуры. Владимир Ивасюк, София Ротару, Ани Лорак - все они уроженцы славного города Черновцы.

  • dekannn07(52) 14.08.2012 14:43

    Про місто Чернівці неможливо розповідати без доброї посмішки. Це маленьке чудо ахідного регіону України. Це приємне враження від квітів, фонтанів і звичайно архітектури, яка просто вражає своєю різноманітністю і неповторнистю. А ще обов'язково завітайте до кафедрального собору Святого Духа! Ви отримаєте незабутні враження.

  • shpichka(4.6) 29.07.2012 13:50

    Черновцы - один из самых красивейших областных центров Западной Украины. Особенно мне нравится центр города - здесь расположено несколько площадей с множеством цветов, на одной из которых есть светящийся ночью фонтан и большой экран, где показывают прямые трансляции чемпионатов по футболу. Нельзя не заметить прекрасную архитектуру города. Также в Черновцах есть известный Калиновский рынок, на который приезжают покупатели с разных городов Украины из-за довольно низких цен.

  • wamper(7.2) 19.07.2012 17:00

    Чернівці - адміністративний і культурний центр Буковини. Місто ще називають маленький Париж через ту спокійну атмосферу, яка панує на його вулицях. Тут можна зустріти багато вражаючих вишуканістю пам'яток архітектури. Найбільше мені подобається, що тут мирно співіснують і не просто співіснують, а активно взаємодіють багато народів і культур. Недарма місто називають полікультурним. Тут і українці, і молдовани, і румуни, і євреї, і угорці, і азербайджанці, і росіяни, і поляки, і всіх не перелічити.